Sjoerd Pol ( PGA Head Professional) Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de golfsport. Na een succesvolle amateur carrière ben ik in 1998 gestart met de PGA Holland opleiding. Na de afronding van de opleiding ben ik bij diverse golfclubs werkzaam geweest. Vanaf 2021 ben ik werkzaam als PGA Head Professional van DGC de Gelpenberg. k geef privélessen, groepslessen, clinics, en ben daarnaast ook clubfitter. Tijdens de lessen en fittingen maak ik gebruik van de GC Quad van Foresight waarmee ik alle swingdata inzichtelijk kan maken.

Boek een les


Paul Karreman ( PGA Professional) Van kinds af aan al bezig met golfen. Na een afgeronde opleiding fysiotherapie gevolgd door de PGA Holland opleiding ben ik werkzaam op DGC de Gelpenberg vanaf 2021. Ik geef privélessen, groepslessen, clinics en workshops. Naast de golflessen geef ik ook fysiotherapeutische behandelingen. Voor uitgebreide analyses maak ik gebruik van Myswing 3d analyse apparatuur.

Boek een les


Stefan Trip (PGA Trainee) Als tiener begonnen met golf. Na een amateur carrière waar ik onder andere hoofdklasse competitie heb gespeeld besloten om de opleiding tot PGA professional te gaan doen. Op dit moment in opleiding tot PGA professional. Ik geef privélessen, groepslessen en jeugdlessen. Daarnaast speel ik ook actief wedstrijden op de PGA Holland Tour.