Tarieven

Voor slechts € 395,- per jaar (€ 1,10 per dag!) kunt u het hele jaar:
Onbeperkt gebruik maken van onze prachtige (qualifying) 9 holes PAR-3-baan (u dient hiertoe wel in het bezit te zijn van minimaal Clubhandicap 54, baanpermissie of toestemming van de pro’s);
Onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten (o.a. drivingrange en de puttinggreen);
Onbeperkt gebruik maken van ballen uit de ballenautomaat;
– Anderen voor € 10 introduceren voor een ronde op de PAR-3 baan;
Lessen nemen bij de pro’s tegen het geldende ledentarief.
Uiteraard heeft u toegang tot het clubhuis met al haar faciliteiten en heeft u de mogelijkheid een lockerruimte te huren.

Daarnaast bent u met het PAR-3 lidmaatschap lid van de NGF (de Nederlandse Golf Federatie) en ontvangt u het NGF pasje en wordt uw handicap bijgehouden. Indien u in het bezit bent van Clubhandicap 54 of lager kunt u ook op andere golfbanen spelen.

Wedstrijden:

Als PAR-3 lid kunt u tegen het greenfee-introductietarief spelen en indien u voldoet aan de geldende voorwaarden kunt u meedoen aan een aantal specifiek aangewezen wedstrijden die gespeeld worden op de 18-holes baan. Het betreft de volgende wedstrijden: de seniorenochtend, de damesochtend, de herenmiddag, de herenavond, de inloop en in de wintermaanden kunt u meedoen met golf & bridge.

Spelen op de 18-holes baan:

PAR-3 leden in het bezit van het minimaal Clubhandicap 54 kunnen tegen betaling op de 18-holes baan spelen:
18- holes voor het greenfee-introductietarief
9-holes voor het greenfee-introductietarief

Bent u geen PAR-3 lid of lid van DGC De Gelpenberg, dan bent u uiteraard ook van harte welkom op de Par 3 baan.
U kunt dan een dagkaart kopen voor € 15,=. Hiervoor kunt u 9 of 18 holes spelen en kunt u ook gebruik maken van de driving range.

Lidmaatschap:

Het lidmaatschap begint per eerste van de maand waarin men lid wordt en eindigt op 31 december van dat jaar. Na het eerste daaropvolgende jaar is het lidmaatschap altijd voor een geheel kalenderjaar en kan alleen per einde van het kalenderjaar worden opgezegd (voor 1 november).

Het bestuur kan éénzijdig de voorwaarden en regelgeving inzake dit lidmaatschap aanpassen. Aanpassingen gaan echter pas in per eerstvolgende lidmaatschapsperiode.